Gepubliceerd op: vrijdag 27 augustus 2021

LL 123: sadà\exposadà – TransDiaMorph (fragment)

 

TransDiaMorph (fragment)

 

sadà\exposadà is geen persoon, noch een auteursnaam, maar de naam van een corpus van teksten. deze naam is geroofd, en gegeven. de stam is sadà, en stamt uit de film l’empire des sens (ai no korîda) van nagisa oshima, de naam van de hoofdrolspeelster. exposadà is een uitbreiding, na de backslash kunnen andere vormen komen.
de schrijver wordt de duur (tensie en dreiging) van het schrijven, het ritme, de plaatsing,de rite van de grammatika, de syntaksis. de schrijver probeert de tijd te vervormen en woorden een ritueel-animistisch te laden. parataksis. nevenschikking. dat.
Bij uitgeverij crU verschenen al zes teksten uit het corpus en binnenkort verschijnt de zevende: reanimatie/reanima.
Bovenstaande fragment is onderdeel van TransDiaMorph, een tekst in het corpus die nog in ontwikkeling is.

 

Over de auteur