Gepubliceerd op: vrijdag 30 oktober 2020

ZK,KZ: Nils HM Geylen – Bruxismes

 

positie • ketenorganisme raakt wolkendek ornithofaag door plexiglas per bouwcode ab urbe condita kleine figuren van grote daden verzameld op een plein graag meer replicatie de nec plus maar sterk zachter de huid de wensdroom tot opstand mij raakt enkel het eigene blijft van waarde de nivellering het cornucopia een experiment à la coworking waar vox populi het onderste uit de kan beheerst aan de handen kleeft diepere stratificatie in de gelederen tot plop bang dat er een correctie plaatsvindt target acquisition parvenu onder communistische cellen het laatste woord oscilleert burgerklang drukkend een stempel waaraan ik mij publiek onttrek

drijfveer • gidsland wasemt angstvallig beslissingen voor de blote ogen een nachtelijk perambulaat karaoke van nat op teer op puin besmet niet het soort in biomassa het soort van taan en tel niet opgewassen uitgespuwde demographic onder vage filters washed out washed up te dichtbij onder de prikklok struinen we breekbaar haakse figuren die we lazen konden doorgaan voor polyhedron niet nader genoemde confabulatie in consummatum spaziergang

contact • visioen van de solitaire zwerver dik op de frons gesmeerd pek en teer in de aderen de longen het apparaat tegenover de vuist stamt het uit een andere eeuw dat geblaat van notabelen stigmata een inner circle aldus de vraag klembouw vast sinds gasexplosie de dakota-pijplijn volkswoede teneergeslagen onder kopbreuk dan alle geweld onder de diepe warme kijk doen we het nog hiervoor vandaag hoe goed doen we het nog blanke nachtschaduw staar ik van me weg en klaar

tegenstelling • pistool vuurt zichzelf niet per genderqueer alsof de underperformance in karaktermoord volstrekt correct dit drama voltrekt hebdomadaire zonder rancune de kuil in gegraven komen wij vrij boven ademend als engelen de muur die neerzijgt onder de volkswil een constructie onder de volkswil het gebeurt dagelijks formatie temidden het ambacht een consensus inter pares wie maakt het uit wie weet wie wat een babel van gomorrah hieronder op het terras alcools en route vol modi van parafilie het summum gecorrigeerd tot een gemiddelde exempli gratia

excursie • walg onder takken nadert het mos van kaliber overschaduwd de boslommerd alias reynaert een staatsvorm beweegt schaduwrijk bezongen wierook entomologisch verplicht tot herdenken in landfill gestreken over necromantie plengt de fles brut sec pétillant la cambre antichambre valt in gras breekt glas de hoop ruimtelijk wrak van ordening der genera zo stellen wij vast een teneur walmt het onbehaaglijk gedenkteken onder de voet stapvoets vooruitgeschoven cogito ergo waardeloosheid in de kleinste dingen

ritorno • in oogbal in kraagwond introitus de sociale woning bestuift het kraakpand als betreft het uw ex kolonie exosfeer schuifelt huurder kraakrugrecht de noodverlichting stuk van de zorg zonder meerwaarde behandelt corpore sano de mens onder de mens het kraslot toe welke vragen stelt men de onbevraagden zij stuiken ralenti in hun dikke headlines betalen niks helpt de ziekte de metafoor REK/BE_301-7476—PRo JUstITiA rex brave baas brave jongen stelt enkele doelen onder mandaat misschien online bij te leren?

 

Nils Geylen

Over de auteur

- vernoemd naar twee versregels van Jacques Hamelink, wil een voedingsbodem zijn, een podium waar opkomende auteurs zich kunnen ontwikkelen.