Gepubliceerd op: maandag 5 september 2016

Mais oui, Paris! 2016

2016-groepsfoto-20x30cm Literatuur
ZA 24.09 | 19:30 > 22:00
Mais oui, Paris! 2016
Jonge schrijvers over de Franse grootstad: de lichting van 2016

Al vijf zomers op rij stuurt deBuren aanstormend schrijftalent naar Parijs om over de grenzen heen elkaars werk en ideeën te leren kennen, en natuurlijk om aan nieuw materiaal te werken. De achttien auteurs en journalisten van de lichting van 2016 brengen nu een vleugje Parijs naar Brussel en presenteren in primeur het resultaat van hun ervaringen en inzichten op het podium. Laat je verrassen door deze jonge makers tijdens een sfeervolle avond met gloednieuw proza, poëzie, muziek, beeld en vooral veel Parijse charme! De deelnemers in 2016 zijn: Anneleen Van Offel, Carmien Michels, Davy Verbeke, Emma Ringelding, Emma Lesuis, Gertjan Willems, Hannah De Meyer, Heleen Debeuckelaere, Jelko Arts, Lien Annicaert, Linda Veldman, Lisa Weeda, Marjolijn van de Gender, Merlijn Kerkhof, Nikki Dekker, Persis Bekkering, Pete Wu en Tiemen Hiemstra.

deBuren, Leopoldstraat 6, 1000 Brussel
Toegang: breng een stokbrood, fles wijn of een andere versnapering in Franse stijl mee. Reserveren: www.deburen.eu
Organisatie: deBuren

Klik hier voor Mais oui, Paris! 2016 op de website van deBuren.

Over de auteur

- is literatuurwetenschapper, criticus en dichter. Hij is adjunct-directeur van Vlaams-Nederlands Huis deBuren en kernredactielid van literair tijdschrift DW B.