Gepubliceerd op: woensdag 12 november 2014

De Tong van het Dikke Niets

Vrijdag 14 november in Perdu

Deur open: 20.00 uur
Entree: 7 / 5 euro (met kortingspas)
Met: Taylan Susam, Herko van Bergen, Yvonne Dröge Wendel & Paul de Lange
niets.600x600


Reserveren

Een avond over niets. Werkelijk over niets. En de vraag hoe je er woorden aan geeft. Hoe heb je het over iets waar je het eigenlijk niet over hebben kunt? Vanuit verschillende invalshoeken wordt die vraag belicht: vanuit de kunst, de natuurkunde, boeddhisme en de poëzie. Herko van Bergen vertelt over de betekenis van leegte binnen boeddhisme, natuurkundige Paul de Lange over het vacuüm, kunstenares Yvonne Dröge Wendel neemt een zwarte bal van 3,5 meter mee, en vertelt daar iets over. Het niets wordt ook in de praktijk gebracht, door Taylan Susam, die de compositie ‘Lecture on Nothing’ van John Cage zal uitvoeren.

Over de auteur

-