Gepubliceerd op: dinsdag 24 juni 2014

De Bezige Bij wordt nieuwe uitgever van het literaire tijdschrift De Revisor

_rev002200101ill0037Literair tijdschrift De Revisor zal met ingang van heden worden uitgegeven door Uitgeverij De Bezige Bij. De redactie, bestaande uit Bart Koubaa, Erik Lindner, Jan van Mersbergen, Gustaaf Peek en Daan Stoffelsen, blijft zich onverminderd richten op innovatie in vorm en inhoud, online en vanaf nu ook in verschillende papieren formaten. Een nieuw nummer is te verwachten na de zomer; in de tussentijd zullen er op Revisor.nl wekelijks nieuwe blogs, poëzie en proza te lezen zijn.

Daan Stoffelsen, namens de redactie: ‘We kiezen voor de toekomst, voor de voortzetting van een literair avontuur. Daarmee volgen we de constante opdracht voor De Revisor en haar auteurs: ontwikkeling en groei. U leest nog van ons.’

Over de auteur

- Tijdschrift van De poëzieclub