Gepubliceerd op: donderdag 23 januari 2014

Literaire talkshow met Kenneth van Zijl

Kenneth-van-Zijl-Literaire-Talkshow

Letteren &cetera is een maandelijkse talkshow van het digitale televisiekanaal Cultura i.s.m. het Nederlands Letterenfonds. Per editie interviewt Kenneth van Zijl drie schrijvers en/of vertalers over hun jongste boek, dat op enigerlei wijze door het Fonds is ondersteund.

In het kader van de Poëzieweek interviewt Kenneth van Zijl in zijn talkshow op donderdag 23 januari a.s. drie dichters: de jonge dichter en beeldend kunstenaar Annemieke Gerrist wordt geïnterviewd over haar tweede dichtbundel Het volume van een logé’ die deze maand bij De Bezige Bij verschijnt. Dichter en vertaler Menno Wigman vertelt over zijn recente bundel Mijn naam is Legioen en Ester Naomi Perquin over haar met de VSB Poëzieprijs 2013 bekroonde bundel Celinspecties.

Datum: donderdag 23 januari 2014.
De opname van dit programma begint om 17.00, inloop vanaf 16.30.
U kunt via deze link reserveren

Over de auteur

- Rozalie Hirs is redacteur van de LL-serie (Lage Landen-serie) en Vertaallab op Ooteoote. Daarnaast is zij dichter van boeken en digitale media. Zie ook www.rozaliehirs.nl.