Gepubliceerd op: zaterdag 23 november 2013

Perdu Poëtendiner

Graag nodigen we u uit voor het literaire benefietdiner dat Perdu organiseert op vrijdag 13 december 2013 om 18.30 uur.

20131213 poëten benefietdiner

Voor één avond verandert Perdu in een literair restaurant, waar we u een uitgebreid viergangendiner en diverse uitgelezen wijnen aanbieden, afgewisseld met voordrachten van vijf dichters. Een avond met en over de kunst van het eten, met bijdragen van:

Maarten van der Graaff, Atte Jongstra, Charlotte Mutsaers, Martijn den Ouden en Maartje Smits.
Tijdens het diner, bereid met biologische en duurzame producten, wordt u van harte uitgenodigd Perdu een gift te doen en deel te nemen aan de literaire loterij. Wij verkopen loten voor 10,00, 25,00 en 50,00. U maakt kans op unieke prijzen als gesigneerde dichtbundels, poëzieposters, vriendenpassen, kunstwerken en vele andere objecten.

 

Opbrengst

De opbrengst van de avond komt ten goede aan de uitgeverij van Perdu, met als doel de continuering van de Sporenreeks te waarborgen. De uitgeverij van Perdu kent een lange traditie in  het brengen van bijzondere uitgaven van vertaald en oorspronkelijk Nederlandstalig werk, met een compromisloze voorliefde voor het experiment. In 2013 werd die traditie weer opgepakt en voortgezet met de Sporenreeks, een serie vertalingen van hedendaagse poëzie die anders onvertaald zou zijn gebleven.

 

Aanmelden

Wilt u deelnemen aan het diner? Stuur dan voor 5 december een bericht naar: perdu@perdu.nl Vermeld hierin met hoeveel personen u wilt komen en of u bepaalde dieetwensen heeft.

Let op! Het aantal plaatsen is beperkt. Deelname bedraagt € 60,00 voor het viergangendiner, inclusief wijnarrangement en literair programma. U kunt dit bedrag overmaken op 5129855 t.n.v. Stichting Perdu o.v.v. ‘diner 13 december’.

Via deze link kunt u bijhouden welke gasten zich tot nu toe hebben aangemeld. Ook kunt u het menu met programma inkijken.
Met dank aan: Buitenwerkplaats, Diner op servies en Schottenburch Wijnhandel.

Over de auteur

-