Gepubliceerd op: woensdag 31 juli 2013

Line-up Read my World – Internationaal Literatuurfestival Amsterdam

logo_RMW_grootOp de site van Read my World, het nieuwe internationale literatuurfestival van Amsterdam, is de line-up van de eerste editie bekendgemaakt. Met trots:

David Vann | Anne Vegter | Menno Wigman | Maartje Wortel | Typhoon | Kristien Hemmerechts | Ala Hlehel | Lieve Joris | Frank Boeijen | Abeer Soliman | Saïd El Haji | Hassnae Bouazza | Asis Aynan | Manon Uphoff | Willem Jan Otten | Kira Wuck | Sabri Saad El Hamus | Petra Stienen | Christine Otten…and many more.

De line up van het Read My World Festival is groots! Van 13 tot en met 15 september in de Tolhuistuin: meer dan tachtig schrijvers, sprekers, denkers, bloggers, acteurs, dichters, spoken word artists, dansers, muzikanten, cabaretiers en bands uit Nederland, België, Egypte, Palestina, Vietnam, VS, Baskenland, India en Iran.

Ook is inmiddels de voorverkoop van start gegaan. Tickets zijn hier online te bestellen.

Read my World is een gezamenlijk initiatief van Perdu, School der Poëzie en SLAA.

Read my World
13 tot 15 september 2013
Tolhuistuin, Amsterdam.