Gepubliceerd op: vrijdag 26 juli 2013

Barrett Watten in Amsterdam

barrett-wattenDichter Barrett Watten, een van de vertegenwoordigers van het Amerikaanse language writing, draagt op 30 juli voor in Amsterdam.

Hij zal onder meer uit het tiendelige experiment in collectief autobiografisch schrijven, Grand Piano (vernoemd naar de reading series die Ron Silliman in de jaren zeventig organiseerde met Tom Mandel), gecombineerd met fragmenten uit ander werk, waaronder zijn counterepic over de Eerste Golfoorlog Bad History en de essays die hij in The Constructivist Moment bundelde.

Lees hier de inleiding die Samuel Vriezen schreef op het werk van Barrett Watten.

Barrett Watten reading @ Amsterdam
30 juli 2013, Lloyd Hotel, bibliotheekzaal
Aanvang 20:00
Gratis entree

Over de auteur

- Frank Keizer is dichter, vertaler, redacteur en criticus. Publiceerde in 2012 het chapbook Dear world, fuck off, ik ga golfen bij Stanza en in 2013 Rampensuites bij Perdu, een vertaling van Disaster Suites van Rob Halpern, gemaakt samen met Samuel Vriezen.