Gepubliceerd op: vrijdag 24 mei 2013

De Nieuwe Liefde poëziefestival

De Nieuwe Liefde Poëziefestival 2013

Dit weekeinde (24-26 mei 2013) organiseert De Nieuwe Liefde een poëziefestival. Een groot poëziefeest met optredens van Lieke Marsman, Piet Gerbrandy, Anneke Brassinga, Bernard Wesseling, Mustafa Stitou, Tjitske Jansen, Johan Sonnnenschein. Daarnaast zijn er talloze andere activiteiten zoals bijvoorbeeld een open podium, schrijversworkshops en een poëziespeurtocht voor kinderen. Het festival en de poëzieserie De Nieuwe Liefde staan onder leiding van Mirjam van Hengel en Saskia de Jong. Hier is de link naar het gehele programma.

Over de auteur

- Rozalie Hirs is redacteur van de LL-serie (Lage Landen-serie) en Vertaallab op Ooteoote. Daarnaast is zij dichter van boeken en digitale media. Zie ook www.rozaliehirs.nl.