Gepubliceerd op: zaterdag 13 april 2013

Read my World in de OBA

logo_RMW_grootMorgen vindt in de OBA het tweede programma van het nieuwe Amsterdamse literatuurfestival Read my World plaats. De Egyptische schrijfster en verhalenvertelster Abeer Soliman zal in een gesprek met journaliste en auteur Kirsten van den Hul haar visie op de hedendaagse Egyptische literatuur toelichten. Ze selecteerde zeven mensen die in haar ogen op dit moment bepalend zijn voor de huidige generatie opkomende auteurs: een boekverkoper en uitgever, een romancier, een verhalenschrijfster, een zanger, een tweetal dichters en een filmmaker en journalist. Op de website van Read my World worden ze allemaal vast kort voorgesteld. Drie van de op deze middag voorgestelde auteurs zullen worden uitgenodigd om tijdens het festival in september op te treden.