Gepubliceerd op: vrijdag 1 maart 2013

RTV-Agenda op Boekblad.nl

Een mooi nieuw initiatief van Boekblad. Op hun website geven zij een actueel overzicht van radio- en tv-programma’s die aandacht besteden aan boeken en auteurs. Welke schrijvers zijn vanavond, morgen, volgende week te horen op de radio of zien op tv? Welke boektitels zijn gisteren op radio en tv besproken? Deze informatie vindt u terug in de RTV-Agenda. Ook treft u er tv-fragmenten om terug te kijken.

De volgende uitzending van De Wereld Draait Door willen wij alvast in uw aandacht aanbevelen. Boekhandelaar Monique Burger prijst Micha Hamels nieuwe dichtbundel Bewegend doel aan. ‘Het is ook ideaal voor mensen die eens wat minder tijd hebben om te lezen, poëzie.’

Over de auteur

- (1978) is dichter, hoofdredacteur van Parmentier en lid van de redactieraad van DW B. Daarnaast is hij medeoprichter en redacteur van het platform voor literaire kritiek De Reactor, het literair weblog Ooteoote en uitgever bij Perdu.