Gepubliceerd op: zondag 24 maart 2013

Oproep: Doe een ‘Date Ex Machina’

Onder het motto ‘Date Ex Machina’ mikt het literaire tijdschrift Deus Ex Machina  op literaire offline ontmoetingen:

“Het literaire tijdschrift Deus ex Machina (DEM) zet facebook in om samen met u een nieuwe nummer samen te stellen. De redactie vraagt u om af te spreken met een ‘facebookvriend’ die je in werkelijkheid nog nooit ontmoet hebt. Je bent vrij te kiezen waar en wanneer je afspreekt, maar je krijgt wel een verplichte opdracht mee: schenk een lievelingsboek aan je date en maak een foto van de ontmoeting. De ‘dater ex machina’ (diegene die uitnodigt) moet voor 15 mei op een facebookgroep een literair verslag van de ontmoeting posten. Dat kan een gedicht zijn, een kortverhaal, een interview, dat maakt niet uit zolang het 1000 woorden niet overschrijdt. Je post je tekst tezamen met de foto op Date Ex Machina. De beste inzendingen worden in de DEM-krant gepubliceerd die in juni 2013 wordt voorgesteld.

Inzendingen moeten gepost worden tussen 25 maart en 15 mei 2013. Klik hier en doe mee.

Over de auteur