Gepubliceerd op: woensdag 2 januari 2013

De Revisor weldra op eigen beentjes

Ook literair tijdschrift De Revisor deelde in de subsidieklappen. Voor het halfjaarboek 5, dat nu in de boekhandel ligt, vonden ze echter steun bij uitgeverij Querido. “We hopen een steeds zelfstandiger wezen te worden, dat sprintjes kan trekken, kan duurlopen, kan observeren, kan interpreteren.”, aldus het dappere redactioneel.
Dit nummer brengt vier debutanten en verder bijdragen van Mischa Andriessen, Jan Baeke, Gerard Berends, Arie Boomsma, Paul Buyck, Laurens Ham, Eva Kelder, Bart Koubaa, Erik Lindner, Jan van Mersbergen, Thomas Möhlmann, Richard de Nooy, Tonnus Oosterhoff, Gustaaf Peek, Roos van Rijswijk, Simone van Saarloos, Alfred Schaffer, John Schoorl, Daan Stoffelsen, Wytske Versteeg en Ivo Victoria. Meer op De Revisor.

Over de auteur