Gepubliceerd op: dinsdag 25 december 2012

Rebelse ritmes

Enkele maanden geleden kwam bij De Bezige Bij Antwerpen het boek Rebelse ritmes van Matthijs de Ridder uit. Daarin vertelt hij met aanstekelijk plezier over de invloed van de jazz op de internationale literatuur. Op verzoek van Klara maakte De Ridder een 20-delige radioreeks bij zijn boek. Alle afleveringen zijn hier terug te beluisteren. Van harte aanbevolen.

Over de auteur

- (1978) is dichter, hoofdredacteur van Parmentier en lid van de redactieraad van DW B. Daarnaast is hij medeoprichter en redacteur van het platform voor literaire kritiek De Reactor, het literair weblog Ooteoote en uitgever bij Perdu.

Displaying 3 Comments
Have Your Say
  1. janien zegt:

    Beste kerst- en nieuwjaarswensen allereerst!

    Ha! Klinkt heel goed, deze leespromo. Doe ik: het nieuwe jaar op “Rebelse ritmes” inzetten!

  2. janien zegt:

    Wat zei ik: leespromo. Ik bedoelde natuurlijk lees- en luistergenot. Geen muziek geen leven.