Gepubliceerd op: dinsdag 16 oktober 2012

Samuel Vriezen zoekt sponsors voor de ‘Chord Catalogues’

Even uw aandacht voor een project van Samuel Vriezen die via crowd funding een cd wil opnemen met twee stukken die voor hem belangrijk zijn geweest in de afgelopen tien jaar.

Enerzijds The Chord Catalogue van Tom Johnson, een compositie met een soort cult-status. Samuel Vriezen is één van de zeer weinige pianisten die het kunnen spelen. Alle 8178 mogelijke akkoorden binnen één octaaf, gespeeld in een half uur.

Daarnaast heeft Vriezen ook een eigen antwoord op Johnsons stuk: Within Fourths/Within Fifths is een lyrisch en meditatief stuk met een verrassend rijke ademende beweging en harmonische rijkdom. (meer info hier)

Chord Catalogue Crowdfunding Call from Samuel Vriezen on Vimeo.

Over de auteur