Gepubliceerd op: maandag 17 september 2012

Vorderingen in de Studie der Patafysica

…en haar invloed op kunst cultuur, die strekt van Jean Baudrillard, Georges Perec, Italo Calvino, J. G. Ballard, Asger Jorn, Gilles Deleuze, Roger Shattuck, Jacques Prévert, Antonin Artaud, René Clair en de Marx Brothers en nog veel verder. Andrew Hugill documenteerde en maakte er een nutteloze gids van, die binnenkort verschijnt.

 

Over de auteur

- Frank Keizer is dichter, vertaler, redacteur en criticus. Publiceerde in 2012 het chapbook Dear world, fuck off, ik ga golfen bij Stanza en in 2013 Rampensuites bij Perdu, een vertaling van Disaster Suites van Rob Halpern, gemaakt samen met Samuel Vriezen.

Displaying 1 Comments
Have Your Say
  1. Hee, dat moet interessant zijn.

    Er is trouwens ook een nogal krankzinnige studie van Christian Bök:

    http://www.amazon.com/Pataphysics-Poetics-Imaginary-Avant-Garde-Modernism/dp/0810118777