Gepubliceerd op: zondag 16 september 2012

Tijdschrift TERRAS presenteert drie ruïneuze avonden

Komende week presenteert literair tijdschrift Terras drie avonden rondom het thema ruïne, waaraan het laatste nummer Terras 02 gewijd is. Terras viert het verval op 19 september in De Balie in Amsterdam, op 20 september in Theater a/d Rijn in Arnhem en op 22 september op Buitenplaats Berbice in Voorschoten. Wisselend programma met Bianca Stigter, Hafid Bouazza, Elly de Waard, Kira Wuck, Anne Vegter, Piet Devos, André Klein, Willem Claassen en Dante Boon. Hoofdgast is de jonge Zwitserse schrijver Arno Camenisch, die in het Duits en Reto-Romaans een trilogie schreef over het veranderende leven in het Zwitserse kanton Graubünden, die volgend jaar bij De Bezige Bij zal verschijnen.

Terras 02, Ruïnes is voor drie euro te downloaden via www.tijdschriftterras.nl De bijbehorende handgemaakte, bibliofiele uitgave Omhoog van Melle Hammer & Miek Zwamborn is tijdens de avonden te verkrijgen voor 25 euro.

Over de auteur

-