Gepubliceerd op: zondag 30 september 2012

NS Publieksprijs 2012

Tonio. Een requiemroman van A.F.Th. van der Heijden is genomineerd voor de NS Publieksprijs 2012.  Zijn vrouw Mirjam Rotenstreich schreef onderstaande brief, waarin ze uitlegt waarom het zo belangrijk is dat deze indringende roman over hun in 2010 verongelukte zoon deze prijs wint. Klik hier om een stem op dit boek uit te brengen.

 

Over de auteur

- (1978) is dichter, hoofdredacteur van Parmentier en lid van de redactieraad van DW B. Daarnaast is hij medeoprichter en redacteur van het platform voor literaire kritiek De Reactor, het literair weblog Ooteoote en uitgever bij Perdu.

Displaying 2 Comments
Have Your Say
  1. Petra van der Hoeven zegt:

    Ik waardeer het bericht van mevrouw Rotenstreich ten zeerste, zo ook de NS Publieksprijs en de 6 genomineerden. Toch wil ik langs deze weg aandacht vragen voor ´een boek naar keuze´. Dat is het prachtige boek en waargebeurd verhaal OPSTAAN IN HET DONKER, geschreven door mijn man LEO VAN DER HOEVEN. De professioneel tekstwriter, waardeerde het boek als dé opdracht van zijn leven, zo actueel, aansprekend, indringend en anders dan anders geschreven vond hij het het geschreven! De eerste reacties van lezers zijn dan ook lovend te noemen!

  2. Sorry, ik vergat de website…