Gepubliceerd op: maandag 24 september 2012

Genomineerden Anton Wachter-prijs bekend

Anton Wachter nomineertVijf romans maken kans op de Anton Wachterprijs 2012. Het gaat om Bonita Avenue van Peter Buwalda, Een zondagsman van Daan Heerma van Voss, Het grote zwijgen van Erik Menkveld, Bruidsjurk uit Warschau van Lot Vekemans en Clausewitz van Joost de Vries.

De Anton Wachterprijs is een tweejaarlijkse prijs uitgereikt voor het beste literair debuut naar oordeel van een vakjury. De Anton Wachterprijs dient als stimulans voor de wording van literair talent in Nederland en Vlaanderen.

 

Over de auteur

- Frank Keizer is dichter, vertaler, redacteur en criticus. Publiceerde in 2012 het chapbook Dear world, fuck off, ik ga golfen bij Stanza en in 2013 Rampensuites bij Perdu, een vertaling van Disaster Suites van Rob Halpern, gemaakt samen met Samuel Vriezen.