Gepubliceerd op: dinsdag 11 september 2012

Een plot van Hermansiaanse allure

Aldus Gijsbert Pols, die op De Reactor Mont Blanc signaleert, de nieuwe roman van Edzard Mik:

Het getuigt van Miks kunnen als schrijver dat hij die paranoia op een indringende manier weet neer te zetten. Ik ergerde me kapot aan Hugo, maar bleef doorlezen. Lovenswaardig is ook dat Mik de deerniswekkende clichés omzeilt waaraan boeken over klimmen en bergen doorgaans rijk zijn. Maar het mooiste aan dit boek is de verrassende wending aan het slot.

Lees verder op De Reactor.

Over de auteur

- Frank Keizer is dichter, vertaler, redacteur en criticus. Publiceerde in 2012 het chapbook Dear world, fuck off, ik ga golfen bij Stanza en in 2013 Rampensuites bij Perdu, een vertaling van Disaster Suites van Rob Halpern, gemaakt samen met Samuel Vriezen.