Gepubliceerd op: donderdag 20 september 2012

De val

Donderdag 20 september | 20.15 uur | Theater a/d Rijn | Arnhem (i.s.m. Wintertuin en ArtEZ Creative Writing)

Miek Zwamborn en Melle Hammer maken met eerstejaarsstudenten Creative Writing van ArtEZ een avond rond de bibliofiele uitgave Omhoog en het tweede nummer van tijdschrift Terras: ruïnes. In het losbladige Omhoog wordt een tuimeling gemaakt van de stratosfeer tot op de bodem van de zee. De val voert langs tekst- en beeld fragmenten van kunstenaars, schrijvers en wetenschappers als Nikola Tesla, Leopold & Rudolf Blaschka, Hans Faverey en Monika Rinck. Studenten presenteren hun
ruïneueze bijdragen, schrijver Willem Claassen haakt aan met nieuw werk, de veelgeprezen Zwitserse auteur Arno Camenisch leest uit zijn roman Sez Ner tragikomische scènes uit het leven op de alm, en dichter Mischa Andriessen vertolkt enkele gedichten van de Hongaar István Kemeny in eigen vertaling.

Theater a/d Rijn, Rijnstraat 42, Arnhem. Zaal open: 19.30 uur, aanvang: 20.15 uur. Toegang gratis, reserveren niet noodzakelijk. www.wintertuin.nl

Over de auteur

-