Gepubliceerd op: donderdag 27 september 2012

Ashbery voor managers

Ashbery voor managers (3)

Maar hij spreekt, altijd, in termen van perfectie,
van wat we zouden hebben
als hij het maar niet zo druk had gehad en er iets aan gedaan, ja,
en bracht ons terug tot onszelf
waar iets aan ontbrak.

Enige tijd schreef Ton van ’t Hof een reeks gedichten over John Ashbery (bestaande uit drie delen: 1, 2 en 3) waarvan dit het derde en laatste is. Van ’t Hof spreekt morgen in Perdu op een avond over het werk van John Ashbery.
 

 

Over de auteur

- Frank Keizer is dichter, vertaler, redacteur en criticus. Publiceerde in 2012 het chapbook Dear world, fuck off, ik ga golfen bij Stanza en in 2013 Rampensuites bij Perdu, een vertaling van Disaster Suites van Rob Halpern, gemaakt samen met Samuel Vriezen.