Gepubliceerd op: donderdag 24 mei 2012

Koenraad Goudeseune over het werk van Koenraad Goudeseune

“Koenraad Goudeseune schrijft gedichten zoals een ander pist. Of hij wil dat ons doen laten geloven. Wie hem een beetje volgt op facebook, weet dat de meeste van zijn gedichten in een zucht en een scheet worden geschreven en de kwaliteit van zijn verzen rechtevenredig is met de kwaliteit van de wiet die hij erbij rookt. Het is nog maar de vraag of de dichter Goudeseune een idee heeft (onderbroken).”  (een dagboeknotitie van Koenraad Goudeseune van 22 mei 2012)

Over de auteur

Displaying 1 Comments
Have Your Say
  1. deeveebee zegt:

    K.G. pist meestal in schoonheid en met korte tussenpozen. Ik neem graag z’n “Grof Brood” tot me. Niet elke dag, natuurlijk. Een pistoleetje, een sandwich of een croissantje graag tussendoor.