Gepubliceerd op: woensdag 25 april 2012

Leonard Nolens 65: feest in de Bourla

Vandaag wordt Leonard Nolens’ 65e verjaardag gevierd in een uitverkochte Bourlaschouwburg in Antwerpen. Bevriende of verwante schrijvers zullen hun verjaardagsgedichten voordragen, speciaal voor deze gelegenheid geschreven. Het volledige programma vindt u op het weblog van Ons Erfdeel inclusief een overzicht van essays die over Nolens zijn verschenen in de loop der jaren.

Daan Cupers maakte in 1998 een filmportret van Nolens toen hij een Briljanten Leeuwtje kreeg uitgereikt, een cultuurprijs van de provincie Limburg:

 

Over de auteur

Displaying 2 Comments
Have Your Say
  1. […] las ik ook Paul Claes, huisdichter in Knack met zijn verjaardaggsgedicht … en er is het verjaardagsfeest van Behoud de Begeerte in de Bourla. Share this:TwitterFacebookE-mailPrintVind ik leuk:LikeÉén […]