Tijdschrift Strak verkoopt eigen vlees!

Het kabinet gaat rond als een briesende leeuw en zelfs in Rotterdam is dit voelbaar. Elfie Tromp en Jerry Hormone, hoofdredacteursvan het literair tijdschrift ‘Strak’, laten dit niet zo maar over hun kant gaan. Om het derde nummer van Strak te bekostigen verkopen zij hun vlees! Als advertentieruimte. De door jouw betaalde tekst zal op het vlees van dit ontegenzeggelijk hippe stel als advertentie in het derde nummer verschijnen:

‘Wij zijn Strak en wij verkopen ons lichaam aan jou. Het is prachtvlees. Dat zie je zo. Daar hoef je geen keurslager voor te zijn. Dus mag het een onsje meer zijn? Een plakje worst voor de kleine? En wat zeggen we dan? Dank u wel!’

Je kunt armen, benen, buiken, hals en eigenlijk alles van Elfie en Jerry kopen. De hoofdprijs? De penis van de hoofdredacteur:

‘Bij een donatie van €4.000 Penis (erect) en het blad. (Het lid van de hoofdredacteur is (slechts) van gemiddelde lengte. Gelieve met deze ruimtebeperking rekening te houden bij het opstellen van de boodschap).’

Bekijk hier het filmpje.

 

 

Over de auteur

- Maarten van der Graaff is dichter. Hij debuteerde in het tijdschrift nY en publiceerde vervolgens gedichten in De Revisor, De Brakke Hond en Kluger Hans en een essay in Deus Ex Machina. Zijn debuutbundel is in voorbereiding. Verder treedt hij regelmatig op en blogt hij op: maartenvandergraaff.blospot.com.