Gepubliceerd op: zaterdag 25 februari 2012

Dinsdag in Amsterdam: VersSpreken Live over Antjie Krog

Aanstaande dinsdagavond zal om 20.00 u. een openbare opname van een aflevering van de prijswinnende poëziepodcast VersSpreken plaatsvinden.  Deze opname zal plaatsvinden in Boekhandel van Rossum in Amsterdam (waar VersSpreken eerder al de aflevering over een gedicht van Gerard Reve opnam).

Dit keer is een gedicht van Antjie Krog het onderwerp: ‘ek staan op ’n moerse rots langs die see by paternoster‘ – het is te lezen op de website van VersSpreken. Gastpanelleden zijn Rob Schouten en Hélène Gelèns.

Meer informatie vindt u bij VersSpreken, bij Boekhandel van Rossum of op facebook.

De toegang is gratis. Reserveren kan op winkel@boekhandelvanrossum.nl of 0204707077.

 

Over de auteur

- Joost Baars (1975) is dichter, essayist, podcaster, chapbookuitgever en boekverkoper. Zijn gedichten werden gepubliceerd in onder anderen Liegend Konijn, Blue Turns Grey en Revolver. De poëziepodcast VersSpreken (www.versspreken.nl) die hij samen met Matthijs Ponte maakt won in 2010 de nationale prijs bij de European Podcast Awards. Met Halverwege Chapbooks geeft hij op een budget van nul euro chapbooks uit. Hij schrijft over poëzie, film, cultuur en politiek voor onder meer de Poëziekrant en deRecensent.nl.