Gepubliceerd op: zaterdag 7 januari 2012

Albumdebuut Drew Gardners Flarf Orchestra

Wie zich in New York City bevindt de komende week, kan in galerie Le Poisson Rouge aanstaande vrijdag getuige zijn van de CD-presentatie van Drew Gardners Flarf Orchestra. Gardner, naast flarfdichter ook muzikant, verzamelde een grote groep muzikanten van allerlei disciplines om zich heen om, samen met een aantal flarfdichters, een album te maken vol geïmproviseerde muziek en gezoekmachinieerde teksten. Voor wie er 13 januari niet bij kan zijn (en dat zal voor de meesten van u gelden), is er nog altijd de mogelijkheid de cd te beluisteren en te bestellen.

Met de dichters: Rodney Koeneke, K. Silem Mohammad, Sharon Mesmer, Nada Gordon, Katie Degentesh, Michael Magee, Mel Nichols, Eiríkur Örn Nor∂dahl, Rod Smith.

Over de auteur

- Joost Baars (1975) is dichter, essayist, podcaster, chapbookuitgever en boekverkoper. Zijn gedichten werden gepubliceerd in onder anderen Liegend Konijn, Blue Turns Grey en Revolver. De poëziepodcast VersSpreken (www.versspreken.nl) die hij samen met Matthijs Ponte maakt won in 2010 de nationale prijs bij de European Podcast Awards. Met Halverwege Chapbooks geeft hij op een budget van nul euro chapbooks uit. Hij schrijft over poëzie, film, cultuur en politiek voor onder meer de Poëziekrant en deRecensent.nl.