Gepubliceerd op: zondag 8 januari 2012

blue-turns-grey: zomernummer over ‘vertalen’ (kopij gevraagd!)

Binnenkort verschijnt de nieuwe editie van blue-turns-grey, het webzine met literatuur en beeldende kunst. In dit winter-lentenummer staat het Schip van Theseus (deconstructie en constructie) centraal, en het daaruit voortkomende filosofische probleem van identiteit en authenticiteit.

Uit deze komende editie komt ook de editie daarna voort, die zal worden gewijd aan ‘vertalen’. Door een vertaling wordt een gedicht of tekst immers ook uit elkaar gehaald en opnieuw in elkaar gezet.

De redactie roept op voor dit zomernummer kopij in te zenden. Inzendingen (essays, beschouwingen, verhalen, gedichten, etc.) rond het thema kunnen worden verstuurd naar btg.zine [at] gmail [dot] com. Deadline is 1 april 2012.

Zie ook facebook.

Over de auteur