Gepubliceerd op: vrijdag 30 december 2011

Leopold M. Van den Brande: nieuwe website + essay

“Leopold M. Van den Brande is back! Wie? Ja, Leopold M. Van den Brande. Na zijn fantastische 11de bundel De kooi van Faraday hulde hij zich 26 jaar lang in stilzwijgen (ontgoocheld door het poëziewereldje?). Nu duikt plots een website op met twee nieuwe gedichten en een aankondiging van een nieuwe bundel.” Meldt Reinout Verbeke op zijn website. Verbeke schreef in 2008 een essay over Leopold M. Van den Brande dat nu online staat. Waar? Hier.

Over de auteur

Displaying 3 Comments
Have Your Say
  1. Leopold M. Van den Brande was ook oprichter en hoofdredacteur van het literair tijdschrift ‘Morgen’ (meer info op onze site, zie stukje over LMVdB). Wij hebben de meeste nrs in ons documentatiecentrum, maar we missen er nog een paar, namelijk 1, 2, 3, 8 en 11. We contacteerden de betrokkene zelf al, maar jammer genoeg kon die ons niet helpen. Bij deze een warme oproep om onze collectie te helpen vervolledigen. Anyone?

  2. JJ Pollet zegt:

    Dag Stefaan, heb je ook een link naar het artikel op jullie site?