Gepubliceerd op: woensdag 28 september 2011

An evening with Miles, vanavond op Klara

Vanavond, woensdag 28 september brengt Klara samen met fans en liefhebbers een avondlijke hulde aan de legendarische Amerikaanse jazzcomponist en trompettist Miles Davis. Muzikanten zoals Kris Defoort, Buscemi en Tom Barman herdenken Miles Davis die dan precies twintig jaar dood is. Vanaf 19u tot middernacht op radio Klara.

‘Babel’ warmt de Miles-fans al op in de vooravond en nodigt enkele vooraanstaande liefhebbers uit. Adriaan Raemdonck van galerie ‘De Zwarte Panter’ in Antwerpen luistert het liefst naar Miles met een glas whisky in de hand. Matthijs De Ridder is literatuurwetenschapper en werkt aan het boek Rebelse ritmes dat gaat over jazz en literatuur. Hij brengt poëzie over Miles mee. Van 17u tot 19u op Babel.

Over de auteur