Gepubliceerd op: vrijdag 22 april 2011

Poëziebloemleesrage: Caroline Kennedy – ‘She walks in Beauty’

Poëzie, iedereen wil het tegenwoordig bloemlezen. In Amerika heeft Caroline Kennedy, – president van de  John F. Kennedy Library Foundation – haar vrouwelijke blik laten glijden over zoveel eeuwen Engelstalige poëzie.  Haar hoogstpersoonlijke, feminiene keuze is nu netjes verzameld in She walks in Beauty.  Stephen Colbert legt haar eerst op de rooster tijdens zijn op en top Amerikaanse en geestige The Colbert Report en leest vervolgens samen met de bloemleester passages uit W.H. Auden en Edna St. Vincent Millay. Uw ideale vrijdagavond-poëziepraatje. Veel plezier

[vodpod id=ExternalVideo.994073&w=425&h=350&fv=autoPlay%3Dfalse]

Over de auteur

Displaying 1 Comments
Have Your Say
  1. dirk verbeke zegt:

    Mocht er door Woestijnvis ooit een poëzieprogramma gemaakt worden, dan mag het best enigzins op deze American way.Praten over poëzie hoeft dus niet saai te zijn.Poëzie hoeft ook niet als dusdanig gepresenteerd.Quod erat demonstrandum.