Gepubliceerd op: woensdag 20 december 2017

Poetry in motion 126: Donald Hall, We bring democracy to the fish

 
Democracy, screenshot

Behalve door het gedicht van Donald Hall liet Drew Christie zich voor deze korte film inspireren door een van de Keuner-verhalen van Bertolt Brecht: If sharks were men (Wenn die Haifische Menschen wären).

Tekst van Donald Halls gedicht (Engels)
Over Donald Hall (Engels)
Engelse vertaling van Bertolt Brechts zkv (even scrollen)
Over Bertolt Brecht

Elke week hier een poëzie-animatie gekozen door Judy Elfferich.

About the Author

- geeft les aan mensen (van alle leeftijden) die verhalen, gedichten of liedjes schrijven voor hun plezier. Werk van haar verscheen o.a. op hetvrijevers.nl, in Querido’s Poëziespektakel 4+5, De Tweede Ronde resp. KortVerhaal, en BoekieBoekie. Haar eigen blog: judyelf.edublogs.org.