Gepubliceerd op: dinsdag 15 mei 2012

Kregting in dikke miserie

Dit jaar staat Poetry in het teken van het onvoltooide. Marc Kregting legde een inventaris aan, gelardeerd met vluchtige bemerkingen ter documentatie van het nieuwe festivalthema. Helaas is die inventaris lichtjes uit de hand gelopen. Vandaar Kregtings oproep:

“Mijn voorlopige bevindingen zijn hier op mijn digitale archief te vinden. U bent bij dezen welkom mijn voorlopige overzicht van het onvoltooide door correcties en suggesties in de comments bij dit bericht naar een goed einde te voeren. Ik zal de namen van eventuele medewerkers, tenzij ze niet met mij willen worden geassocieerd, onder aan de verbeterde versie vermelden.”

Kregting en de sociale media-gedachte: ja het kan. Wie een handje wil toesteken: hier.
(foto: Francis Alys. “When faith moves mountains”)

Over de auteur